Pàgines

12 de des. 2018

LAVOLA: Tractem la sostenibilitat en les seves múltiples dimensions i oferim solucions integrals que incorporen la comunicació i la tecnologia com a elements diferenciadors.

https://www.lavola.com/nosaltres/sobre-lavola/


Governs, organitzacions, institucions i persones de tot el món estem cridats a actuar per abordar els principals desafiaments mediambientals, socials i econòmics que amenacen el futur del planeta i el nostre benestar.
Els Objectius Mundials definits per les nacions unides busquen la suma d’esforços de tots els actors socials per fer front al major repte de la nostra existència: aconseguir el canvi cap a un model de desenvolupament sostenible.
Transformar l’actual model energètic i reduir el consum de recursos i la generació de residus és essencial per aturar el canvi climàtic i evitar les conseqüències socials i econòmiques que se’n deriven.

para estudiar el ciclo de vida

SimaPro es una herramienta profesional para el cálculo de los impactos ambientales, sociales y económicos, asociados a una producto o servicio a lo largo de todo su ciclo de vida, con aplicación al ecodiseño, al desarrollo de ecoetiquetas, al cálculo de huellas de carbono o huellas hídricas, entre otros.


http://www.simapro.es/index.html